donderdag 27 september 2012

Inpakken

Gisteravond had ik het blog net verstuurd, toen kwam er een onweersklap!! Zo uit het niets, we schrokken en de aardlekschakelaar sprong er uit dus het was dichtbij. Het bleef regenen tot half elf en toen ik om half twaalf naar het toiletgebouw liep was er een heldere hemel met heel veel sterren en een 3/4 maan, onbegrijpelijk na zoveel regen.
Vanmorgen een blauwe lucht en na een bezoek aan de bakker ontbeten, het was nog wel fris. De Friese buren, Albert en Willy, vertrokken, na onze adressen te hebben uitgewisseld, om 9 uur richting Duitsland om zo zondag of maandag weer thuis te zijn. Na de werkzaamheden buiten in de zon koffie gedronken en plannen gemaakt hoe naar huis te gaan. We besluiten om morgen te vertrekken en dan in drie dagen naar huis te rijden of het weer moet slecht zijn dan worden het twee dagen.
Als de koffie op is gaan we nog een wandeling maken. Ik zou nog een wandeling maken naar de top van de Mielandre maar vanwege de regenval is dat niet ongevaarlijk dus samen met Bep een wandeling over het asfalt. Na het eten gaan we opruimen en inventariseren wat we nog hebben en wat bij te halen. We gaan naar de Super U en halen de boodschappen en ik tank de Touran vol met diesel. Als we aan de thee zitten komt Francois vragen of we wat komen drinken als afscheid. Nadat we alles hebben opgeruimd gaan we om 18.00 uur daar heen met wat dingetjes die we gekocht hebben. Ook heeft Jacqueline Jean en zijn vrouw uitgenodigd en ook Antoine en Carmel, de baas en bazin. Het is een gezellig samenkomen en het is al donker dat we naar de caravan gaan. Bep gaat koken en ik dit blog bijwerken. Nu komen de aardappels op tafel dus tijd om te stoppen en te gaan eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers