donderdag 6 september 2012

Wandeling


Wandeling

Gisteravond onder het genot van, plannen gemaakt voor de volgende dag. Als het koud en bewolkt zou zijn zouden we weer verder gaan als het mooi wandelweer zou zijn, zouden we een wandeling gaan maken.

Vanmorgen zat het een beetje er tussen in, bewolkt met blauwe stukken, maar nog wel fris. Na ontbijt besloten om toch hier te blijven en te gaan wandelen. Na de koffie vertrokken naar Gondershausen een plaatsje net voorbij Emmelshausen. De auto geparkeerd en aan de wandeling begonnen die ong 16 km lang zou zijn. We hadden alles mee in de rugzak dus we hadden de tijd. In deze wandeling zat van alles, over de velden, door de bossen, klimmen en dalen en beneden langs een riviertje met grote rotsen om ons heen en met prachtige uitzichten tot aan de Eiffel. Ook de route was goed aangegeven maar al pratende toch verkeerd gelopen zodat we ruim een km langer moesten lopen.

Ook kwamen we wat wandelaars tegen en ook een stel uit IJsselmonde die de auto had geparkeerd en de stoeltjes hadden uitgeklapt en heerlijk in de zon zaten te genieten van het uitzicht. Hij was 85 en zij wat jonger en huurden al jaren een appartement aan de Moezel. Zij genoten op hun manier!

Tegen vieren waren we weer bij de auto en dan nog een stukje naar de camping. Meteen douchen en dan aan de koffie.

De camping betalen want morgen gaan we weer verder.

Het was heerlijk weer en dus hebben we tot 18.45 kunnen genieten van ons wijntje en de zon. Dan gaat hij achter een gebouw en wordt het fris. Bep eten maken en ik al vast tafel en stoelen opruimen en nog meer attributen.

Na de afwas eerst de luifel oprollen en klaregeit maken voor morgen.  Dan nog het blog bijhouden. Zal weer proberen wat foto’s mee te sturen al duurt het uploaden wel lang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers