dinsdag 11 september 2012

Rustige dag


Dinsdag 11 september

Vandaag dus geen druktes aan de hand,  maar de bakker komt om precies 8 uur en als hij geen klanten meer ziet dan gaat hij weer weg, dus toch op tijd er uit en met een frisse en gekamde kop naar de bakker. Het brood was nog warm dus heerlijk vers. Na het ontbijt nog diverse werkzaamheden door ons in en om de caravan verricht en na de koffie boodschappen doen in de SuperU in Dieulefit. We komen daar al enkele jaren en dat is makkelijk want je weet de meeste dingen te liggen. Nadat de boodschappen opgeruimd waren, de krant doorgenomen die we van de overburen hadden gekregen. Na het eten Bep haar boek gepakt en in de schaduw gaan zitten want in de zon is het niet uit te houden. Ik toch wat ongedurig, de omgeving gaan verkennen. Je loopt in een kwartier naar het oude stadje van Poët Laval en via een ommetje weer terug naar de camping.

Het was dus heet en van wandelen word je nog warmer dus heb ik een duik in het zwembad genomen, hier op de camping. Dan in ontspannen houding onder de luifel wat gaan lezen. Onze kennissen hier op de camping hun kleinzoon is jarig die hier in de buurt woont. Ze halen hem van de middenschool die iedereen van zijn 12e tot zijn 16e moet volgen en je daar kiest welke school je hierna gaat volgen. Om 5 uur betrekt de lucht en de zon verdwijnt achter de wolken en we horen wat gerommel in de verte, om 6 uur valt er een verdwaalde spat regen. We eten buiten maar het blijft wat spatten. Als ik terugkom van de afwas dan regent het maar de temperatuur is nog heerlijk.

Vanavond voetballen op de TV en we krijgen Willem en Gerda die dat ook graag willen zien.
geen foto's want moet buiten zitten en het regent een beetje, volgende keer beter

1 opmerking:

  1. Gelukkig dat je geen foto's plaatst! Hier was het vanmorgen slecht weer, regen regen en nog eens regen. Vanmiddag knapte het op en dan is het ook meteen weer lekker!

    Tom met Finus naar trainen geweest. Was een goede training volgens de heren. Ik met SANNE naar paardrijden. Dat was minder: de 4 marker meiden zijn naar een andere dag en nu zitten er 2 meisjes bij die nog maar kort rijden (half jaar) en nog maar 7 zijn. Sanne heeft zich rot geërgerd. Ze had les van Janette en ik begreep van Sanne dat er waarschijnlijk een andere dag voor haar komt. Uiteindelijk moet dat straks in het voorjaar toch, want ėn op dinsdag tot half 5 school ėn Tom trainen om 1645 ėn Sanne paardrijden om 17 uur wordt denk ik teveel van het goede.

    Nou, ik ga Tom z'n pomp uitlezen. Fijne avond, kus

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers