woensdag 26 september 2012

Regen

Gisteravond was er een leuke film op TV die we af hebben gekeken dus geen tijd voor scrabble.
Het zou een regenachtige dag worden vandaag, maar vanmorgen viel het alles mee. Ik keek op de thermometer en zag dat het vannacht minimaal 18 graden was geweest! Na een bezoek aan de bakker en gekeken naar een krant, die er niet was, binnen ontbeten. Na wat werkzaamheden buiten koffie gedronken.
De buren hadden toch besloten om morgen weg te gaan dus waren de luifel aan het af breken.
De lucht betrok wat, dus binnen gegeten, en de eerste regendruppels vielen. Wij op de computer " Boer zoekt vrouw" gekeken. Het begon steeds harder te regenen en ook met onweer er bij. We hadden nog wel plannen maar met ze regenval is daar ook niets aan dus maar een potje scrabble gespeeld, 2x en gelijk dus geen verandering in de stand. Het blijft de gehele middag regenen en nu Bep het eten aan het klaar maken is regent het nog en niet zo'n klein beetje ook! Volgens de geleerden wordt het morgen beter, geen regen en een zonnetje, dus houden we ons daar maar aan vast.
Vanmorgen wat mensen vertrokken maar vanmiddag weer aangevuld, zo blijft er wat reuring op de camping!

2 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat het niet zo'n mooi weer was. Ma had nog zo'n goede hoop toen ik haar vanmorgen sprak. Hier was het vandaag een aardige dag. Niet warm, graad of 15 en wel wind. Maar verder een aardige en vooral droge herfstdag.

    Sanne vanmiddaghaar kinderpostzegels verkocht en aan het einde van de middag moesten ze beide naar de kapper. Het lijkt wel of Sanne steeds meer slag in haar haar krijgt.

    Ik vertelde Tom dat jullie zondag weer thuis zijn. Uiteraard was hij heel blij, maar vond vooral dat jullie zo kort weg waren geweest! Tja, in het voorjaar was het natuurlijk erg lang. En nu met een nieuw schooljaar, nieuwe trainer etc heeft ie geen erg in gehad dat er al 4 weken om zijn.

    Mam, laat je nog weten als ik boodschappen voor je moet halen?

    Kus en geniet van de laatste dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zondag alweer thuis! Ik vind dat het nu ooksnel is gegaan zeg...! Misschien omdat de voorjaarsbakantie zo ontzettend lang duurde...! Xsss

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers