maandag 24 september 2012

Uit eten

Zaterdagavond was er niet veel op de TV dus ik aangedrongen om te gaan scrabblen om te proberen om de achterstand goed te maken en dat lukte! De stand is dus nu weer gelijk.
Zondagmorgen heerlijk weer en na een bezoek aan de bakker buiten ontbeten, je zou vergeten dat het herfst is! Koffie met wat lekkers er bij en in ontspannen houding de morgen doorgebracht.
Om half 1 kwam Francois of we onze stoel wilde meenemen en bij hun aan te schuiven om te eten.
Ook Jean met zijn vrouw waren er en Carmel de vrouw die de camping beheerd. Haar man was er niet, was spullen wegbrengen naar Parijs waar hun zoon een kamer heeft en daar studeert.
Vooraf wat drinken met chips enz en daarna koeientong! Ze weet dat ik niet van vis en gevogelte houd dus vandaar vlees van een koe! Ook nog nooit gegeten! Ook daar drinken bij en zo ook bij de tomatensalade, frites, rosbief. En dan tot besluit nog pruimengebak, we hadden onze buiken meer dan vol. Jacqeline haar hobby is koken en je maakt haar blij als je bij haar komt eten en het liefst veel!
We waren om 17.30 weer terug bij de caravan en hoefde geen eten meer! We zouden net gaan zitten toen we aan de praat raakten met de buren uit een dorpje vlak bij Leeuwarden. Eerst staan en toen zei Bep als jullie je stoelen even halen dan kunnen we beter gaan zitten. Het werd een gezellige avond, hele avond buiten gezeten en ze gingen om 22.45 weer naar hun eigen caravan. Wij nog even afwassen en de boel opruimen en dan naar bed na deze gezellige dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers